Schoonmaakbedrijf Zuid Limburg,
Schols Schoonmaakdiensten

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Professionele Hogedrukreiniging door Schols Facilitaire Dienstverlening

Uw betonnen oppervlakken, bestratingen of silo’s staan bloot aan luchtvervuiling en de grillen van verschillende weersomstandigheden. Dit kan leiden tot vervuiling, verkleuring en ongewenste begroeiing. Schols Facilitaire Dienstverlening heeft de ervaring, deskundig personeel en de juiste apparatuur om ervoor te zorgen dat uw beton, bestrating of silo er weer als nieuw uitzien!

Op zoek naar professionele Hogedrukreiniging?

Het reinigen met hoge druk is een veelgebruikte methode, soms met puur water, soms met toevoeging van chemische middelen of zandstralen.

Heeft u gevels, daken, damwanden, straten, beton of silo’s die gereinigd moeten worden? Bel ons en onze specialisten komen vrijblijvend bij u langs om advies te geven. Tijdens deze afspraak beoordeelt onze specialist het te reinigen oppervlak, de aard van de vervuiling, en de meest geschikte reinigingsmethode wordt vastgesteld en aan u voorgesteld.

Samen plannen we een geschikt moment voor de hogedrukreiniging, zodat uw werkzaamheden hier geen hinder van ondervinden. Wilt u eerst weten wat de reiniging gaat kosten? Vraag dan een offerte aan!

Hogedrukreiniging door Schols Facilitaire Dienstverlening

Onze opgeleide en ervaren medewerkers van Schols Facilitaire Dienstverlening verwijderen hardnekkig vuil zonder schade te veroorzaken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hogedrukreiniging. Met de beste hogedrukreinigers reinigen wij alles wat u maar wilt, van trappenhuizen en galerijen tot vloeren en terrassen. Dit doen we met diverse hogedrukeenheden met een druk van meer dan 400 bar.

Reinigen onder hoge druk is zeer effectief, stofvrij, snel en doelgericht. Hogedrukreiniging wordt vooral ingezet voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare oppervlakken.

Ervaringen van onze klanten

Lees de ervaringen van enkele van onze gewaardeerde klanten:

  • “Een verademing,” aldus Peter Vinken. “Met de samenwerking die we hebben met Schols is dit verleden tijd! Ze zijn accuraat en snel.” – Peter Vinken, Vinken BV

  • “We zijn heel tevreden,” aldus Sandra Meertens. “Dat zit bij Schols wel goed.” – Sandra Meertens, Basisschool De Maaskei

  • “Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.” – Mark Sluiter, Inicom

  • “In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig.” – Maaike Janssen, Rabobank Stein

Wilt u ook een tevreden klant van Schols Facilitaire Dienstverlening worden? Maak snel een afspraak.

Bij Schols Facilitaire Dienstverlening investeren we graag in sterke relaties met onze opdrachtgevers, omdat dit volgens ons de enige manier is om echte kwaliteit te leveren.