Schoonmaakbedrijf Zuid Limburg,
Schols Schoonmaakdiensten

Kantoren Schoonmaken: Professionele Schoonmaakdiensten van Schols Facilitair

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving Heerlen, Maastricht of Sittard?
Dan bent u bij Schols Facilitair aan het juiste adres!

Dagelijkse schoonmaak

Regelmatige reiniging van werkplekken, vergaderruimtes, pantry's en sanitaire voorzieningen.

Dieptereiniging

Periodieke grondige reiniging, inclusief tapijtreiniging en het reinigen van meubilair en elektronica.

Flexibele Schoonmaak schema's

Wij werken rond uw bedrijfstijden om minimale verstoring te garanderen.

Milieuvriendelijke Schoonmaak

Gebruik van duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Schols Facilitair

Welkom bij Schols Facilitair, waar we ons specialiseren in het schoonmaken van kantoren in Heerlen, Maastricht, Sittard en omgeving. Ons ervaren team zet zich in om uw werkplek niet alleen schoon, maar ook inspirerend en productief te maken.

Wij begrijpen hoe belangrijk een schone en hygiënische omgeving is voor bedrijven. Ons uitgebreide aanbod aan schoonmaakdiensten getuigt van onze toewijding aan diversiteit en kwaliteit in elke opdracht.

Waarom is een schoon kantoor belangrijk?

Een schoon kantoor is essentieel voor een gezonde werkomgeving. Het verhoogt de productiviteit, vermindert ziekteverzuim en creëert een positieve eerste indruk bij klanten en bezoekers. Bij Schols Facilitair begrijpen we dat elk kantoor uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte schoonmaakplannen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onze kantoor schoonmaakdiensten

Bij Schols Facilitair begrijpen we het belang van een schone en goed onderhouden kantooromgeving. Daarom bieden we een reeks van gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan, toegespitst op de unieke behoeften van elk kantoor.

Dagelijkse schoonmaak

Onze dagelijkse schoonmaakdiensten zorgen voor een constant schone en frisse werkomgeving. Dit omvat:

 • Werkplekken reinigen:
  Regelmatige schoonmaak van bureaus en werkstations, inclusief het afstoffen en reinigen van oppervlakken om een hygiënische werkomgeving te garanderen.
 • Vergaderruimtes onderhouden:
  Grondige schoonmaak van vergaderruimtes om een professionele uitstraling te behouden voor belangrijke besprekingen en conferenties.
 • Kantoor keuken:
  Sanitair schoonmaken van keukenruimtes, inclusief apparaten, om voedselveiligheid te waarborgen.
 • Sanitaire voorzieningen:
  Zorgvuldige reiniging en desinfectie van toiletruimtes en andere sanitaire voorzieningen om gezondheid en hygiëne te bevorderen.

Dieptereiniging

Onze dieptereinigingsdiensten zijn ontworpen om uw kantoor van top tot teen te reinigen, inclusief:

 • Tapijtreiniging: Diepe reiniging van tapijten om vuil, vlekken en allergenen te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit en de uitstraling van uw kantoor verbetert.
 • Meubelreiniging: Zorgvuldige reiniging van meubilair, zoals stoelen en banken, om stof en vlekken te verwijderen en de levensduur te verlengen.
 • Reinigen van elektronica: Veilig schoonmaken van elektronische apparatuur zoals computers, telefoons en printers om stofophoping te voorkomen en de functionaliteit te behouden.

Flexibele schoonmaakschema's

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we flexibele schoonmaakschema’s aan:

 • Aanpassen aan uw werktijden: Ons team werkt rond uw bedrijfstijden, inclusief avond- en weekendopties, om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakdiensten zo min mogelijk verstoring veroorzaken.
 • Speciale evenementen: We bieden ook extra schoonmaakdiensten voor speciale gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen of conferenties.

Milieuvriendelijke schoonmaak

Ons engagement voor duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze schoonmaakpraktijken:

 • Gebruik van ECO-vriendelijke producten: We gebruiken milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakproducten om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te verkleinen.
 • Veilig voor medewerkers en klanten: Onze groene schoonmaakoplossingen zijn veilig voor zowel uw medewerkers als klanten, waardoor een gezondere werkomgeving ontstaat.

Bij Schols Facilitair is onze missie om uw kantoor niet alleen schoon te maken, maar ook bij te dragen aan een gezondere, productievere en duurzamere werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw kantoorruimte kunnen transformeren.

Ervaringen van onze klanten

‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed
Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei
De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Maaike Janssen – Rabobank Stein

Waarom kiezen voor Schols Facilitair om uw kantoor schoon te laten maken?

Bij Schols Facilitair zetten wij ons in om niet alleen te voldoen aan de schoonmaakbehoeften van uw kantoor, maar ook om deze te overtreffen. Hier zijn de kernpunten die ons onderscheiden als uw ideale partner voor kantoorschoonmaak:

Deskundig en toegewijd personeel

Bij Schols Facilitair zetten wij ons in voor uitmuntendheid. Ons team van schoonmakers is niet alleen vakkundig getraind, maar heeft ook een passie voor schoonmaakwerk. Ze zijn uitgerust met de nieuwste kennis en technieken in de schoonmaakbranche, wat garandeert dat uw ruimtes altijd aan de hoogste hygiënenormen voldoen.

Flexibele en op maat gemaakte schoonmaakoplossingen

Bij Schols Facilitair zetten wij ons in voor uitmuntendheid. Ons team van schoonmakers is niet alleen vakkundig getraind, maar heeft ook een passie voor schoonmaakwerk. Ze zijn uitgerust met de nieuwste kennis en technieken in de schoonmaakbranche, wat garandeert dat uw ruimtes altijd aan de hoogste hygiënenormen voldoen.

Duurzaam en milieubewust

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als verantwoordelijk schoonmaakbedrijf gebruiken wij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en passen wij groene schoonmaakpraktijken toe. Dit zorgt niet alleen voor een schone omgeving voor u, maar beschermt ook onze planeet.

Neem contact Op voor een Schone Werkplek

Is uw kantoor toe aan een professionele schoonmaakbeurt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Schols Facilitair een verschil kan maken in uw werkomgeving.