Schoonmaakbedrijf Zuid Limburg,
Schols Schoonmaakdiensten

Eenmalige Schoonmaak voor een Frisse Start

Schols Facilitaire Dienstverlening is uw partner wanneer u voor een verhuizing staat. Na een verbouwing, renovatie, of bij nieuwbouw, worden panden doorgaans bezemschoon opgeleverd. Echter, dat betekent nog niet dat ze gereed zijn voor gebruik. Bij een eenmalige opleveringsschoonmaak zorgen wij ervoor dat ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, liften en trappenhuizen echt schoon zijn.

Wat Kunnen Wij voor U Betekenen?

Wilt u advies over een eenmalige schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen. Verbouwingen en renovaties laten vaak veel vervuiling achter, zoals cementsluier, verf- en kitresten, en bouwafval.

Wij verwijderen al deze verontreinigingen, zodat uw pand een solide basis heeft voor dagelijks onderhoud en direct klaar is voor gebruik. Een schone start na een renovatie, verbouwing, of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie is van groot belang. Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, niet alleen na een renovatie, verbouwing of oplevering.

Eenmalige Schoonmaak op Maat

Bij een eenmalige opleveringsschoonmaak maken wij ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, liften en trappenhuizen echt schoon. Voor Schols Facilitaire Dienstverlening is geen enkele eenmalige schoonmaakklus te groot of te klein. Als u wilt weten of we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

Ervaringen van onze Klanten

Lees wat enkele van onze gewaardeerde klanten te zeggen hebben over onze diensten:

“Een verademing,” aldus Peter Vinken. “Met de samenwerking die we hebben met Schols is dit verleden tijd! Ze zijn accuraat en snel.” – Peter Vinken, Vinken BV

“We zijn heel tevreden,” aldus Sandra Meertens. “Dat zit bij Schols wel goed.” – Sandra Meertens, Basisschool De Maaskei

“Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.” – Mark Sluiter, Inicom

“In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig.” – Maaike Janssen, Rabobank Stein

Wordt u binnenkort ook een tevreden klant van ons? Maak nu een afspraak en ervaar onze hoogwaardige eenmalige schoonmaakdiensten.

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van goede relaties met onze opdrachtgevers, omdat dat volgens ons de enige manier is om echte kwaliteit te leveren.