Schoonmaakbedrijf Zuid Limburg,
Schols Schoonmaakdiensten

Search
Close this search box.

Professionele Opleveringsschoonmaak door Schols Facilitaire Dienstverlening

Bij Schols Facilitair B.V. begrijpen we dat glasbewassing niet altijd tot de kernactiviteiten van uw bedrijf behoort. Het streeploos reinigen van beglazing is een vak apart, en zeker als uw bedrijfsgebouw(en) beschikken over omvangrijk en moeilijk bereikbaar glaswerk. Hoogte vormt hier vaak een uitdaging.

Wij bieden u de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw ramen altijd glashelder zijn. Onze professionele aanpak garandeert niet alleen een schone uitstraling van uw pand, maar ook de veiligheid van ons team. Het resultaat: een representatieve uitstraling die uw bedrijf verdient.

Transparante Offerte en Strakke Planning

Met een locatiebezoek kunnen we nauwkeurig inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om alles schoon op te leveren, en dit alles binnen uw budget. We zorgen ervoor dat er vooraf een duidelijke planning wordt gemaakt om de bouw-/opleverschoonmaak in goede banen te leiden.

Vaak kunnen we al de dag na het locatiebezoek beginnen. We nemen de zorg op ons om ervoor te zorgen dat het project geen vertraging oploopt. Dit doen we onder andere door dagelijks de schoongemaakte ruimtes te controleren en af te tekenen.

Opleveringsschoonmaak op Maat

Als onderdeel van onze bouwschoonmaak gaan de specialisten en glazenwassers van Schols aan de slag om de laatste details in orde te maken. Wij bereiden woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk voor op oplevering door bouwstof, bouwafval en laatste resten te verwijderen.

Zowel de binnen- als buitenkant wordt grondig aangepakt, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en de opleveringsschoonmaak daadwerkelijk het verschil maakt.

Ervaringen van onze klanten

Lees wat enkele van onze gewaardeerde klanten te zeggen hebben over onze diensten:

  • “Een verademing,” aldus Peter Vinken. “Met de samenwerking die we hebben met Schols is dit verleden tijd! Ze zijn accuraat en snel.” – Peter Vinken, Vinken BV

  • “We zijn heel tevreden,” aldus Sandra Meertens. “Dat zit bij Schols wel goed.” – Sandra Meertens, Basisschool De Maaskei

  • “Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.” – Mark Sluiter, Inicom

  • “In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig.” – Maaike Janssen, Rabobank Stein

Wilt u ook een tevreden klant van ons zijn? Maak snel een afspraak.

Bij Schols Facilitaire Dienstverlening investeren we graag in sterke relaties met onze opdrachtgevers, omdat dit volgens ons de enige manier is om echte kwaliteit te leveren.