Schoonmaakbedrijf Zuid Limburg,
Schols Schoonmaakdiensten

Reguliere schoonmaak

Schols Facilitair BV.

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf.

Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet. Een winkel of kantoor heeft andere schoonmaakbehoeften dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen.

Korte lijntjes

Schols Facilitair BV.

Bij ons staat het welzijn van de medewerkers en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat de lijn tussen de schoonmakers, onze klanten en de directie kort blijft.

Zo kunt u zelf de situatie controleren en altijd een vinger aan de pols houden wat betreft de kwaliteit van onze diensten.

Professionele schoonmaak

Schols Facilitair BV.

Ook voor specialistische reiniging kunt u terecht bij Schols Facilitaire Dienstverlening, van gevelreiniging tot vloeronderhoud en van osmose glasbewassing tot het verwijderen van graffiti. Met onze apparatuur en vakkennis zijn wij in staat al uw bijzondere reinigingsopdrachten uit te voeren.